Fiets accu revisie Oorbeek. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Oorbeek.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oorbeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Oorbeek maken gebruik van de elektrische ebike. Het is gemakkelijk om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Oorbeek leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Oorbeek voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. De computer kan b.v. nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. {Een nieuwe accu in Oorbeek kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Oorbeek met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief beperkte prijs. Een aangenaam oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Oorbeek: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aardbol bijzonder urgent is. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oorbeek

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Oorbeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oorbeek is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oorbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oorbeek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Oorbeek

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oorbeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oorbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven