Fiets accu revisie Oost-Souburg! Reviseren fietsaccu Oost-Souburg beter voor de portemonnee en het leefmilieu, doorgaans net zo goed of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oost-Souburg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Oost-Souburg rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is prettig. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder moe. Even dringend naar de zaak in Oost-Souburg is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Oost-Souburg voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door enkel de cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Oost-Souburg dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oost-Souburg met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een prettig plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oost-Souburg: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Het reviseren van uw accu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oost-Souburg

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Oost-Souburg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oost-Souburg is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oost-Souburg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oost-Souburg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Oost-Souburg

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oost-Souburg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oost-Souburg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven