Fiets accu revisie Oostmalle? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Oostmalle.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oostmalle kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Oostmalle rijden er steeds meer door de stad. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Oostmalle verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe aangenaam het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Oostmalle voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Oostmalle kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Oostmalle met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief gering. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Oostmalle: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oostmalle

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Oostmalle helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oostmalle is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oostmalle laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oostmalle een extra voordeel dus!

Accu revisie Oostmalle

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oostmalle voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oostmalle

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven