Fietsaccu revisie Oostrum. Accu reviseren elektrische fiets in Oostrum is simpel en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oostrum kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Oostrum. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Even dringend naar de zaak in Oostrum is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Oostrum voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Oostrum. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Oostrum met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Bovendien kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oostrum: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oostrum

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Oostrum helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oostrum is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oostrum laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oostrum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Oostrum

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oostrum voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oostrum

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven