Fiets accu revisie Opglabbeek? Reviseren accu Opglabbeek lekker voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Opglabbeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Opglabbeek rijden er veel meer rond. Het is fijn om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Op de fiets naar vrienden die in Opglabbeek leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Opglabbeek voor ieder budget

Als de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Opglabbeek. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Opglabbeek met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief geringe prijs. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor terug te krijgen. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Opglabbeek: Denk aan het milieu

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past opperbest in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Opglabbeek

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Opglabbeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Opglabbeek is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Opglabbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Opglabbeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Opglabbeek

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Opglabbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Opglabbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven