Fietsaccu revisie Oplinter. Accu reviseren elektrische fiets in Oplinter is eenvoudig en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oplinter kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Oplinter. Fietsen met een elektrische ebike is behaaglijk. Omdat je minder energie en druk hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restauratie in Oplinter te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Oplinter voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Oplinter kost dikwijls boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oplinter met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oplinter: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oplinter

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Oplinter helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oplinter is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oplinter laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oplinter een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Oplinter

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oplinter voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oplinter

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven