Fiets accu revisie Opmeer? Ook onze bezoekers uit Opmeer zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Opmeer kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Opmeer. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Omdat je veel minder energie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Opmeer verblijven was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Opmeer voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Opmeer. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Opmeer met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met hulp. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Opmeer: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Opmeer

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Opmeer helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Opmeer is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Opmeer laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Opmeer een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Opmeer

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Opmeer voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Opmeer

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven