Fiets accu revisie Opperdoes. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Opperdoes?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Opperdoes kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Opperdoes. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder sterkte en druk hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Opperdoes verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Opperdoes voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Opperdoes dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 350 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Opperdoes met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Opperdoes: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe buitengewoon belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Opperdoes

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Opperdoes helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Opperdoes is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Opperdoes laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Opperdoes een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Opperdoes

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Opperdoes voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Opperdoes

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven