Fiets accu revisie Oud-Beijerland

Fiets accu revisie Oud-Beijerland? Waarom een nieuwe fietsaccu bestellen in Oud-Beijerland wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oud-Beijerland kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Oud-Beijerland

Steeds meer mensen uit Oud-Beijerland maken gebruik van een elektrische fiets. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Oud-Beijerland leven was vroeger te ver op de ebike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Oud-Beijerland

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Oud-Beijerland kost doorgaans boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oud-Beijerland

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oud-Beijerland: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde erg belangrijk is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe heel voornaam. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Oud-Beijerland

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Oud-Beijerland helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oud-Beijerland is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oud-Beijerland laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oud-Beijerland een extra voordeel dus!

Accu revisie Oud-Beijerland

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oud-Beijerland voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oud-Beijerland

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven