Fiets accu revisie Oud-Heusden. Reviseren fietsaccu Oud-Heusden lekker voor uw beurs en het milieu, vaak net zo goed of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oud-Heusden kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Oud-Heusden rijden er veel meer door de stad. Het is plezant om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder vermoeid. Even snel naar de winkel in Oud-Heusden is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Oud-Heusden voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. {Door alleen de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Oud-Heusden dient u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Oud-Heusden met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . De onkosten hiervoor zijn relatief gering. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Daarnaast kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Oud-Heusden: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee buitengewoon voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oud-Heusden

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Oud-Heusden helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oud-Heusden is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oud-Heusden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oud-Heusden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Oud-Heusden

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oud-Heusden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Oud-Heusden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven