Fiets accu revisie Oud-Heverlee. Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Oud-Heverlee wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Oud-Heverlee kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Oud-Heverlee rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder energie en druk hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Oud-Heverlee te fietsen waar u voorheen enkel met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Oud-Heverlee voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Oud-Heverlee moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Oud-Heverlee met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Oud-Heverlee: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Oud-Heverlee

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Oud-Heverlee helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Oud-Heverlee is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Oud-Heverlee laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Oud-Heverlee een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Oud-Heverlee

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Oud-Heverlee voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Oud-Heverlee

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven