Fiets accu revisie Ouddorp. Reviseren fietsaccu Ouddorp lekker voor de beurs en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ouddorp kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend vaker verkocht, natuurlijk ook in Ouddorp rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is gemakkelijk. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Even gauw naar de zaak in Ouddorp is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. En hoe prettig het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ouddorp voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in goede staat. De cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Ouddorp kost doorgaans boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ouddorp met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Ouddorp: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiermee zeer voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit plaatje. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ouddorp

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Ouddorp helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ouddorp is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ouddorp laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ouddorp een extra voordeel dus!

Accu revisie Ouddorp

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ouddorp voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Ouddorp

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven