Fiets accu revisie Overpelt! Ook de klanten uit Overpelt zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Overpelt kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Overpelt maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. Omdat je veel geringer werklust en druk hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Overpelt leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Overpelt voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog goed. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Overpelt. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Overpelt met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Overpelt: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet zeer belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Vanwege de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Overpelt

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Overpelt helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Overpelt is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Overpelt laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Overpelt een extra voordeel dus!

Accu revisie Overpelt

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Overpelt voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Overpelt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven