Fiets accu revisie Peulis? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Peulis?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Peulis kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Peulis maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezant om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Even snel naar de winkel in Peulis is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Peulis voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Peulis dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Peulis met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kan verder kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Peulis: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol uiterst cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij zeer belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Peulis

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Peulis helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Peulis is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Peulis laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Peulis een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Peulis

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Peulis voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Peulis

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven