Fiets accu reviesie Piringen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Piringen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Piringen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Piringen. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder moe. Op de ebike naar vrienden die in Piringen gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Piringen voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Piringen. Bij ons kan men tussen de 100 en 450 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Piringen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een interessant idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Piringen: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het hanteren met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Piringen

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Piringen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Piringen is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Piringen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Piringen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Piringen

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Piringen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Piringen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven