Fiets accu revisie Piringen

Fiets accu revisie Piringen? Reviseren accu Piringen goed voor de portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Piringen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Piringen

Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Piringen. Het is prettig om te gaan werken met een elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Piringen te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. En hoe behaaglijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Piringen

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Piringen dient u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Piringen

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ook kunt u bij ons terecht als uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Piringen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Piringen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Piringen helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Piringen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Piringen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Piringen een extra voordeel dus!

Accu revisie Piringen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Piringen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Piringen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven