Fiets accu revisie Poortugaal? Reviseren accu Poortugaal prima voor de portemonnee en het milieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Poortugaal kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Poortugaal. Het is plezant om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je veel geringer werklust en druk hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Op de fiets naar familie die in Poortugaal leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Poortugaal voor ieder budget

Als de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Poortugaal kost doorgaans boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Poortugaal met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Poortugaal: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van materialen is hierbij zeer belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Poortugaal

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Poortugaal helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Poortugaal is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Poortugaal laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Poortugaal een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Poortugaal

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Poortugaal voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Poortugaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven