Fiets accu revisie Prinsenbeek? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Prinsenbeek.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Prinsenbeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Prinsenbeek maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische e-bike is aangenaam. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder als je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Prinsenbeek gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Prinsenbeek voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. {Een nieuwe fiets accu in Prinsenbeek kost vaak boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 350 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Prinsenbeek met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kan ook kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een verleidelijk plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Prinsenbeek: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Prinsenbeek

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Prinsenbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Prinsenbeek is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Prinsenbeek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Prinsenbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Prinsenbeek

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Prinsenbeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Prinsenbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven