Fiets accu reviesie Pulderbos. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Pulderbos.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Pulderbos kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Pulderbos rijden er steeds meer rond. Het is voortreffelijk om te gaan werken met een elektrische ebike. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Even gauw naar de winkel in Pulderbos is nu fijn per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Pulderbos voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog prima. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Pulderbos moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Pulderbos met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt tevens kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Pulderbos: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe zeer belangrijk. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Pulderbos

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Pulderbos helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Pulderbos is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Pulderbos laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Pulderbos een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Pulderbos

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Pulderbos voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Pulderbos

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven