Fiets accu revisie Purmerend

Fiets accu revisie Purmerend! Wat kan ik besparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Purmerend?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Purmerend kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Purmerend

Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Purmerend rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is leuk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Op de fiets naar vrienden die in Purmerend gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Purmerend

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Purmerend moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Purmerend

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Een mooi plan om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Purmerend: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Purmerend

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Purmerend helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Purmerend is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Purmerend laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Purmerend een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Purmerend

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Purmerend voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Purmerend

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven