Fiets accu revisie Purmerend! Reviseren fietsaccu Purmerend beter voor de portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo degelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Purmerend kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Purmerend maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezant om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eethuis in Purmerend te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Purmerend voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Purmerend dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Purmerend met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief kleine meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Purmerend: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij erg voornaam. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Purmerend

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Purmerend helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Purmerend is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Purmerend laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Purmerend een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Purmerend

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Purmerend voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Purmerend

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven