Fiets accu revisie Putten. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Putten.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Putten kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens meer verkocht, zeker ook in Putten rijden er steeds meer door de stad. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische ebike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Even gauw naar de stad in Putten is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Putten voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Putten moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Putten met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dat voor een naar verhouding geringe meerprijs. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Putten: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiermee buitengewoon belangrijk. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Putten

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Putten helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Putten is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Putten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Putten een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Putten

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Putten voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Putten

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven