Fiets accu revisie Puttershoek? Waarom een nieuwe fietsaccu aankopen in Puttershoek wanneer het reviseren van een fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Puttershoek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Puttershoek maken gebruik van een elektrische fiets. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder aandrift en druk hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Op de ebike naar familie die in Puttershoek gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Puttershoek voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Puttershoek. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Puttershoek met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Puttershoek: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Puttershoek

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Puttershoek helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Puttershoek is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Puttershoek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Puttershoek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Puttershoek

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Puttershoek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Puttershoek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven