Fiets accu revisie Puurs? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Puurs?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Puurs kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Puurs rijden er steeds meer door de stad. Het is plezant om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Puurs te fietsen waar u vroeger enkel met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Puurs voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Puurs moet u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Puurs met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kan verder kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Puurs: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij zeer voornaam. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Puurs

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Puurs helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Puurs is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Puurs laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Puurs een extra voordeel dus!

Accu revisie Puurs

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Puurs voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Puurs

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven