Fiets accu revisie Ravels! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Ravels.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ravels kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Ravels. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veelal minder uitgeput. Op de fiets naar vrienden die in Ravels wonen was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe plezant het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ravels voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Ravels moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Ravels met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Ravels: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past goed in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ravels

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ravels helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ravels is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ravels laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ravels een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Ravels

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ravels voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ravels

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven