Fiets accu reviesie Relegem? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Relegem.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Relegem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Relegem rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische fiets is leuk. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder uitgeput. Op de fiets naar vrienden die in Relegem leven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Relegem voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. {Een nieuwe fietsaccu in Relegem kost vaak boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Relegem met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Relegem: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Relegem

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Relegem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Relegem is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Relegem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Relegem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Relegem

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Relegem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Relegem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven