Fiets accu revisie Relegem

Fiets accu revisie Relegem? Ook de klanten uit Relegem zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Relegem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Relegem

Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Relegem rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder uitgeput. Even dringend naar de stad in Relegem is nu gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Relegem

Wanneer de fietsaccu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Relegem. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Relegem

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt tevens kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Relegem: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij uiterst belangrijk. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Relegem

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Relegem helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Relegem is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Relegem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Relegem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Relegem

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Relegem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Relegem

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven