Fiets accu reviesie Reppel? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Reppel.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Reppel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Reppel maken gebruik van de elektrische fiets. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je veel minder energie en kracht hoeft toe te passen hou je het veeltijds langer vol. Even snel naar de winkel in Reppel is nu fijn per ebike te doen, daar u voorheen mogelijk met de trein hier naar toe ging. En hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Reppel voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog goed. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Reppel kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 500 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Reppel met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Reppel: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Reppel

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Reppel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Reppel is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Reppel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Reppel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Reppel

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Reppel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Reppel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven