Fiets accu revisie Rheden! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Rheden.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rheden kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Rheden maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische ebike. Doordat je minder sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Rheden te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Rheden voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Rheden. Bij ons kunt u tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Rheden met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Rheden: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij erg voornaam. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rheden

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Rheden helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rheden is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rheden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rheden een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Rheden

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rheden voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Rheden

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven