Fiets accu revisie Riemst? Ook onze bezoekers uit Riemst zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Riemst kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Riemst rijden er veel meer rond. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder moe. Even dringend naar de zaak in Riemst is nu gemakkelijk met de e-bike te doen, daar u vroeger wellicht met de auto hier naar toe ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Riemst voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog goed. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Riemst. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Riemst met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Riemst: Denk aan het milieu

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Riemst

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Riemst helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Riemst is de moeite waard. De tarieven zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Riemst laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Riemst een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Riemst

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Riemst voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Riemst

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven