Fiets accu revisie Rijen? Waarom een nieuwe fietsaccu kopen in Rijen wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Rijen rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische fiets is leuk. Omdat je minder energie en kracht hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een gelegenheid in Rijen te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Rijen voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Rijen moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Rijen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. En dit voor een naar verhouding kleine prijs. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Rijen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet extreem urgent is. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor continu belangrijker. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rijen

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Rijen

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Rijen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven