Fiets accu revisie Rijen? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Rijen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Rijen

Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar vaker verkocht, zeker ook in Rijen rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder energie en druk hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restauratie in Rijen te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Rijen

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Rijen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Rijen

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kunt daarnaast kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn relatief gering. Een aantrekkelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Rijen: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Rijen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijen is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Rijen

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Rijen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong