Fiets accu revisie Rijkevorsel! Zoekt u meer info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Rijkevorsel? Wij helpen u met genoegen verder!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijkevorsel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Rijkevorsel maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is voortreffelijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Doordat je veel minder energie en kracht hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Rijkevorsel wonen was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Rijkevorsel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Rijkevorsel. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Rijkevorsel met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met hulp. En dit voor een relatief beperkte prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Rijkevorsel: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rijkevorsel

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijkevorsel helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijkevorsel is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijkevorsel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijkevorsel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Rijkevorsel

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijkevorsel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Rijkevorsel

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven