Fiets accu revisie Rijmenam? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Rijmenam.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijmenam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar vaker verkocht, natuurlijk ook in Rijmenam rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische e-bike is voortreffelijk. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in Rijmenam te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Rijmenam voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Rijmenam moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 450 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Rijmenam met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kunt tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Rijmenam: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor voortdurend belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rijmenam

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijmenam helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijmenam is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijmenam laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijmenam een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Rijmenam

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijmenam voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Rijmenam

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven