Fiets accu revisie Rijsoord. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Rijsoord.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijsoord kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Rijsoord maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om te gaan werken met een elektrische ebike. Omdat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Rijsoord te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Rijsoord voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Rijsoord kost vaak boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Rijsoord met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. En dit voor een beperkte prijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Rijsoord: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze aardbol uiterst cruciaal is. Het omgaan met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rijsoord

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijsoord helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijsoord is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijsoord laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijsoord een extra voordeel dus!

Accu revisie Rijsoord

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijsoord voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Rijsoord

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven