Fiets accu revisie Rijswijk? Waarom een splinternieuwe accu aanschaffen in Rijswijk als het reviseren van een accu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rijswijk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Rijswijk maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Even gauw naar de winkel in Rijswijk is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Rijswijk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Rijswijk. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Rijswijk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Rijswijk: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uiterst belangrijk. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rijswijk

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Rijswijk helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rijswijk is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rijswijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rijswijk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Rijswijk

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rijswijk voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Rijswijk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven