Fietsaccu revisie Roelofsarendsveen. Accu reviseren elektrische ebike in Roelofsarendsveen is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Roelofsarendsveen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Roelofsarendsveen rijden er veel meer rond. Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Doordat je geringer sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Even dringend naar de zaak in Roelofsarendsveen is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Roelofsarendsveen voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Roelofsarendsveen moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Roelofsarendsveen met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een kleine meerprijs. Een verleidelijk idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Roelofsarendsveen: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hierbij uiterst belangrijk. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Roelofsarendsveen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Roelofsarendsveen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Roelofsarendsveen is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Roelofsarendsveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Roelofsarendsveen een extra voordeel dus!

Accu revisie Roelofsarendsveen

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Roelofsarendsveen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Roelofsarendsveen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven