Fiets accu revisie Roggel. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Roggel.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Roggel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, zeker ook in Roggel rijden er steeds meer door de stad. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder energie en druk hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Roggel te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Roggel voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog uitstekend. {Door enkel de batterijen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Roggel. Bij ons kan men tussen de 125 en 300 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Roggel met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Roggel: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Roggel

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Roggel helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Roggel is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Roggel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Roggel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Roggel

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Roggel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Roggel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven