Fiets accu revisie Roosbeek! Waarom een nieuwe accu kopen in Roosbeek als het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Roosbeek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Roosbeek. Het is heerlijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel minder energie en druk hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Op de e-bike naar familie die in Roosbeek gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Roosbeek voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog perfect. {Door alleen de cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de fiets expert in Roosbeek. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Roosbeek met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kan bovendien kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Roosbeek: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Roosbeek

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Roosbeek helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Roosbeek is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Roosbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Roosbeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Roosbeek

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Roosbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Roosbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven