Fiets accu reviesie Rothem. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Rothem.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rothem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Rothem rijden er veel meer door de stad. Het is fijn om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar familie die in Rothem verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Rothem voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Rothem moet u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Rothem met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Rothem: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rothem

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Rothem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rothem is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rothem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rothem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Rothem

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rothem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Rothem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven