Fiets accu revisie Rotselaar. Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Rotselaar wanneer het reviseren van een accu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rotselaar kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Rotselaar rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische fiets is lekker. Omdat je geringer energie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eethuis in Rotselaar te fietsen waar u eerder alleen met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Rotselaar voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in goede staat. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Rotselaar kost meestal boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Rotselaar met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een relatief geringe meerprijs. Een verleidelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Rotselaar: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt steeds belangrijker. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rotselaar

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Rotselaar helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rotselaar is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rotselaar laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rotselaar een extra voordeel dus!

Accu revisie Rotselaar

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rotselaar voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Rotselaar

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven