Fiets accu revisie Ruisbroek. Ook onze klanten uit Ruisbroek zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Ruisbroek kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Ruisbroek. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de winkel in Ruisbroek is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Ruisbroek voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan b.v. nog perfect in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Ruisbroek. Bij ons kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Ruisbroek met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Alsook kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Ruisbroek: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Ruisbroek

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Ruisbroek helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Ruisbroek is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Ruisbroek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Ruisbroek een extra voordeel dus!

Accu revisie Ruisbroek

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Ruisbroek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Ruisbroek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven