Fiets accu revisie Rumsdorp. Reviseren accu Rumsdorp juist voor de portemonnee en het milieu, dikwijls net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Rumsdorp kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Rumsdorp. Fietsen met een elektrische fiets is aangenaam. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar familie die in Rumsdorp verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Rumsdorp voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Rumsdorp kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Rumsdorp met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aangenaam plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij ons met een onbezorgd hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Rumsdorp: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past goed in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Rumsdorp

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Rumsdorp helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Rumsdorp is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Rumsdorp laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Rumsdorp een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Rumsdorp

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Rumsdorp voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Rumsdorp

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven