Fiets accu revisie s-Gravenhage? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in s-Gravenhage.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren s-Gravenhage kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in s-Gravenhage rijden er steeds meer door de stad. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in s-Gravenhage wonen was vroeger te ver op de ebike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe fijn het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu s-Gravenhage voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in prima staat. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in s-Gravenhage. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie s-Gravenhage met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . En dat alles voor een naar verhouding lage meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om die accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren s-Gravenhage: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie s-Gravenhage

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie s-Gravenhage helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie s-Gravenhage is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie s-Gravenhage laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren s-Gravenhage een extra voordeel dus!

Accu revisie s-Gravenhage

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie s-Gravenhage voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen s-Gravenhage

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven