Fiets accu revisie s-Heerenhoek. Wat kan ik besparen met het reviseren van m’n accu in s-Heerenhoek?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren s-Heerenhoek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in s-Heerenhoek maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is plezierig om te reizen met de elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel langer wanneer je zelf moet trappen. Even gauw naar de stad in s-Heerenhoek is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu s-Heerenhoek voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in s-Heerenhoek dient u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie s-Heerenhoek met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. En dit alles voor een kleine meerprijs. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook  welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren s-Heerenhoek: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie s-Heerenhoek

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie s-Heerenhoek helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie s-Heerenhoek is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie s-Heerenhoek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren s-Heerenhoek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie s-Heerenhoek

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie s-Heerenhoek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen s-Heerenhoek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven