Fiets accu revisie sambeek! Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n fiets accu in sambeek?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren sambeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze onophoudelijk meer verkocht, natuurlijk ook in sambeek rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. Doordat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Op de ebike naar familie die in sambeek wonen was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu sambeek voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in sambeek kost doorgaans boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie sambeek met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren sambeek: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe erg voornaam. Het reviseren van de fiets accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie sambeek

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie sambeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie sambeek is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie sambeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren sambeek een extra voordeel dus!

Accu revisie sambeek

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie sambeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen sambeek

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven