Fiets accu revisie scharwoude! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in scharwoude.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren scharwoude kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, zeker ook in scharwoude rijden er steeds meer door de stad. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Op de e-bike naar familie die in scharwoude verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu scharwoude voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in scharwoude. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie scharwoude met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een geringe prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren scharwoude: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie scharwoude

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie scharwoude helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie scharwoude is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie scharwoude laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren scharwoude een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie scharwoude

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie scharwoude voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen scharwoude

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven