Fiets accu revisie scherpenisse? Ook de klanten uit scherpenisse zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren scherpenisse kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in scherpenisse maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezant om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in scherpenisse gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu scherpenisse voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in scherpenisse kost meestal boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie scherpenisse met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan ook kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren scherpenisse: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie scherpenisse

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie scherpenisse helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie scherpenisse is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie scherpenisse laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren scherpenisse een extra voordeel dus!

Accu revisie scherpenisse

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie scherpenisse voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen scherpenisse

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven