Fiets accu revisie scherpenzeel. Het reviseren van de fietsaccu in scherpenzeel kan doorgaans op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren scherpenzeel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in scherpenzeel rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in scherpenzeel te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Plus hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu scherpenzeel voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke kracht, ook bij uw fiets expert in scherpenzeel. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie scherpenzeel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren scherpenzeel: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie scherpenzeel

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie scherpenzeel helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie scherpenzeel is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie scherpenzeel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren scherpenzeel een extra voordeel dus!

Accu revisie scherpenzeel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie scherpenzeel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen scherpenzeel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven