Fiets accu revisie Schilde. Waarom een nieuwe accu aanschaffen in Schilde wanneer het reviseren van een accu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Schilde kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Schilde. Het is voortreffelijk om ergens op bezoek te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetgelegenheid in Schilde te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Schilde voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Schilde dient u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 350 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Schilde met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Schilde: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit plaatje. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Schilde

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Schilde helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Schilde is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Schilde laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Schilde een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Schilde

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Schilde voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Schilde

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven