Fiets accu revisie schinnen. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in schinnen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren schinnen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in schinnen. Fietsen met een elektrische fiets is plezant. Omdat je veel geringer aandrift en druk hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Even snel naar de winkel in schinnen is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu schinnen voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in schinnen moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie schinnen met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. En dit alles voor een lage meerprijs. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren schinnen: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie schinnen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie schinnen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie schinnen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie schinnen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren schinnen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie schinnen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie schinnen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen schinnen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven