Fiets accu revisie schoonoord! Ook de bezoekers uit schoonoord zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren schoonoord kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit schoonoord maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is heerlijk. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restauratie in schoonoord te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu schoonoord voor ieder budget

Als de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in schoonoord kost vaak boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie schoonoord met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren schoonoord: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie schoonoord

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie schoonoord helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie schoonoord is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie schoonoord laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren schoonoord een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie schoonoord

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie schoonoord voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen schoonoord

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven