Fiets accu revisie schoorl! Op zoek naar meer informatie over het reviseren van een fietsaccu in schoorl? Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren schoorl kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit schoorl maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is plezierig. Omdat je veel minder energie en druk hoeft te gebruiken houd je het veel langer vol. Even gauw naar de zaak in schoorl is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. En hoe leuk het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu schoorl voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe fiets accu in schoorl kost vaak boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie schoorl met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren schoorl: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie schoorl

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie schoorl helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie schoorl is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie schoorl laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren schoorl een extra voordeel dus!

Accu revisie schoorl

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie schoorl voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen schoorl

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven