Fiets accu revisie Schriek. Wat kan ik besparen met het reviseren van mijn accu in Schriek?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Schriek kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze telkens vaker verkocht, zeker ook in Schriek rijden er steeds meer door de stad. Het is prettig om erop uit te trekken met de elektrische ebike. Omdat je minder werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Schriek te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Schriek voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog prima. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Schriek dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Schriek met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt tevens kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Alsmede kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Schriek: Denk aan de natuur

De wereld wordt telkens belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiertoe buitengewoon voornaam. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Schriek

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Schriek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Schriek is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Schriek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Schriek een extra voordeel dus!

Accu revisie Schriek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Schriek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Schriek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven